L’Associació NEN i el compte bancari

Gràcies a l’Associació Nen tenim el compte bancari de donacions on podeu fer les vostres aportacions. Teniu l’opció de fer transferència o ingrés directe al compte obert per recollir tots els diners de la campanya. Aquí s’ingressen tots els diners donats i recollits per la venda de braçalets, activitats de Tot es possible, etc. i els que donen les diverses entitats, establiments i particulars que estan col·laborant. 

Us recordem que les donacions de més de 100 € s’han de declarar segons la llei de blanqueig de capitals, mitjançant la declaració anual de la Renda. Per això s’ha creat aquest formulari perquè us pugueu identificar de forma fàcil i sencilla.

Accediu aqui al formulari per obtenir el certificat
Accediu aqui al formulari per empreses

Podeu fer les vostres donacions al compte de l’entitat CAIXABANK (antiga Caixa de Pensions) amb número 

ES71 2100 3887 0002 0009 2877

Mil gràcies per FER-HO POSSIBLE!!

Per ser transparents i donar seguretat a tots els que ens ajudeu, s’ha obert un compte bancari de donatius, un tipus de comptes especials que permeten que tots els donants puguin desgravar-se els donatius a la Declaració de la Renda, entre altres coses. El titular d’aquest tipus de comptes ha de ser una entitat, però ens vam trobar que amb el poc temps que comptem abans d’engegar el tractament, no podíem crear una associació (creació d’estatuts, registre oficial, etc.). Hem tingut la gran sort de comptar amb l’ajuda de l’Associació Nen, l’Associació de Familiars i Amics de Pacients amb Neuroblastoma. Una associació creada per un grup de pares i mares, units en circumstàncies especials: lluitar contra el neuroblastoma i el càncer infantil, unir-se en la cura dels fills durant els tractaments i recolzar a la comunitat mèdica que s’esforça a aconseguir la seva cura i benestar. Un grup de pares que s’uneixen a prestar ajuda quan més es necessita.

Des d’aquí els volem agrair tot el suport, informació, ajuda i acompanyament que ens fan. Sense ells, tot seria molt més difícil. Ens han ajudat a fer-ho possible!