Com ho farem possible

HO FAREM POSSIBLE ENTRE TOTS!! Gràcies a la col·laboració de particulars, entitats, empreses i establiments, s’ha organitzat una campanya per tal de recaptar els diners necessaris perquè l’Arlet rebi el tractament que necessita. 

Hem posat a la venda braçalets amb el lema TOT ÉS POSSIBLE que podeu trobar als establiments col·laboradors.

Gràcies a l’Associació Nen tenim el compte bancari de donacions on podeu fer les vostres aportacions. Teniu l’opció de fer transferència o ingrés directe al compte obert per recollir tots els diners de la campanya. Aquí s’ingressen tots els diners donats i recollits per la venda de braçalets i els que donen les diverses entitats, establiments i particulars que estan col·laborant. 

Us recordem que les donacions de més de 100 € desgraven a la declaració anual de la Renda. Pròximament penjarem un formulari i les instruccions d’on fer-lo arribar per tal que se us enviï un certificat per presentar amb la declaració. 

Podeu fer les vostres donacions al compte de l’entitat CAIXABANK (antiga Caixa de Pensions) amb número ES71 2100 3887 0002 0009 2877.

Mil gràcies per FER-HO POSSIBLE!!

Per ser transparents i donar seguretat a tots els que ens ajudeu, s’ha obert un compte bancari de donatius, un tipus de comptes especials que permeten que tots els donants puguin desgravar-se els donatius a la Declaració de la Renda, entre altres coses. El titular d’aquest tipus de comptes ha de ser una entitat, però ens vam trobar que amb el poc temps que comptem abans d’engegar el tractament, no podíem crear una associació (creació d’estatuts, registre oficial, etc.). Hem tingut la gran sort de comptar amb l’ajuda de l’Associació Nen, l’Associació de Familiars i Amics de Pacients amb Neuroblastoma. Una associació creada per un grup de pares i mares, units en circumstàncies especials: lluitar contra el neuroblastoma i el càncer infantil, unir-se en la cura dels fills durant els tractaments i recolzar a la comunitat mèdica que s’esforça a aconseguir la seva cura i benestar. Un grup de pares que s’uneixen a prestar ajuda quan més es necessita.

Des d’aquí els volem agrair tot el suport, informació, ajuda i acompanyament que ens fan. Sense ells, tot seria molt més difícil. Ens han ajudat a fer-ho possible!